Znamke

Raymarine_logo

RAYMARINE je zavezan poskrbeti za varno in lažje jadranje, z več užikov in vsak dan se mnogo jadralcev odpravi na morje z zaupanja vredno opremo RAYMARINE. Ko si izberemo pravo jadrnico, je naša naslednja najpomembnejša odločitev izbrati pravo navigacijsko opremo. RAYMARINE ponuja obsežno izbiro navigacijskih instrumentov, chartplotterjev, fishfinderjev, autopilotov, radarjev, lahko kot samo enojno enoto ali kompleten integriran navigacijski sistem. Za pomoč pri izbiri prave opreme za vaše plovilo, nas pokličite, z veseljem vam bomo pomagali.

Sterling_power_logo

STERLING POWER sistem zagotavlja vso potrebno energijo, ki jo potrebujemo - kjerkoli jo potrebujemo. Pod strogimi pogoji preizkušeni, nadvse zanesljivi in enostavni za uporabo, izdelki STERLING POWER dajejo to moč, da smo resnično neodvisni bodisi na odprtem morju, na popotovanju s prijatelji v priobalnih vodah ali pa stalno privezani v marini.

Navionics_logo

NAVIONICS kartografija postavlja nov standard v navigaciji, namenjena tistim, ki želijo imeti kartografijo do potankosti. Združljiva z večino GPS-chartploterjev, ki se prodajajo na trgu.

Funkcije, ki jih nudi Navionics kartografija, vključuje prikaz plimovanja, morskih tokov, razbitin v morju, pristanišča in njihov načrt, mokrišča in še veliko več. Če načrtujete ali vodite pot, vam bo Navionics pomagal varno do cilja.

Philippi_logo

PHILIPPI je priznani nemški izdelovalec stikalnih plošč za plovila. Skrbno izbrani elementi, ki so vgrajeni na stikalnih ploščah zagotavljajo nemoteno, funkcionalno, predvsem pa varno uporabo.

Panel plošče vam izdelamo po vaših željah in potrebah, lahko pa si izberet eno iz naše ponudbe.

Sunbeam_logo

SUNBEAM SYSTEM ima v ponudbi kvalitetne pohodne solarne panele in regulatorje za vaše plovilo. Sončna energija na plovilu vam neizmerno poveča vir energije ob plovbi, ob daljši odsotnosti, predvsem pozimi, pa vam vzdržuje akumulatorje in jim s tem podaljša življensko dobo.

Tbs_electronics_logo

TBS Electronics je nizozemsko podjetje v zasebni lasti s certifikatom ISO 9001:2015.TBS je začel z načrtovanjem in proizvodnjo toroidnih transformatorjev, v začetku devetdesetih pa je sledilo oblikovanje elektronike in programske opreme. Do leta 2006 je TBS v glavnem deloval kot proizvajalec originalnega dizajna (ODM) za druga podjetja. Po tem pa se je njihov fokus preusmeril na oblikovanje in trženje opreme blagovne znamke TBS. V preteklih letih so uspešno delali na obsežni liniji izdelkov za pretvorbo električne energije in instrumentov, namenjenih uporabi v neodvisnih energetskih aplikacijah. Vse zasnovano in izdelano na Nizozemskem.

Njihovo trenutno linijo izdelkov sestavljajo profesionalni sinusni pretvorniki, polnilniki baterij, kombinacije pretvornik-polnilnik, monitorji baterij in izdelki za zaščito ali distribucijo enosmernega toka. Vsi ti izdelki imajo odličen sloves glede zanesljivosti in inovativnosti.

Ratio_electric_logo

Proizvajalci plovil in jadralci po vsej Evropi uporabljajo shore power izdelke proizvajalca RATIO ELECTRIC. Tukaj boste našli najboljše izdelke za povezavo vašega plovila z električno energijo s kopnega.

Vsak izdelek katerega naredijo je namenjen funkcionalni, praktični in varni uporabi v morskem okolju.

Quick_spa_logo

Quick Spa, vodilni mednarodni proizvajalec navtične opreme, oblikuje, proizvaja in načrtuje vse svoje izdelke na italijanskem sedežu v Ravenni.

V ponudbi imajo sidrna vitla, premčne motorje, Gyro stabilizatorje, polnilce baterij, inverterje, grelnike vode, ter svetila za plovila, za notranjo, zunanjo uporabo ter podvodne luči.

Hertz_logo

Visokozmogljive krmilne enote, zvočniki in ojačevalniki Hertz Marine so zasnovani za delovanje v morskem okolju, navdušujejo čustva glasbe, medtem ko uživajo v plovbi.

Fireboy_xintex_logo

Fireboy-Xintex ponuja vrsto zanesljivih izdelkov za odkrivanje požara, gašenje in odkrivanje plina brez težav. Specializirani so za sisteme za gašenje požara, ki uporablja bodisi čisto gasilno sredstvo FK-5-1-12 ali gasilno sredstvo HFC-227ea.

Nudijo tako vnaprej izdelane kot po meri izdelane požarne varnostne sisteme.

Lectrotab_logo

Lectrotab oblikuje in izdeluje elektromehanske trim sisteme vrhunske kakovosti za prosti čas in komercialne pomorske trge. Sistem Lectrotab je enostavno namestiti na nove čolne ali zamenjati obstoječe trim jezičke.